Calonge Sant Antoni

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calonge – Sant Antoni està aprofundint en la promoció dels municipi a través de les xarxes socials. Amb aquesta finalitat es va engegar la campanya “Una setmana de vacances a Calonge – Sant Antoni”, promoguda a través de Facebook, i que ha arribat als 10.000 participants. Aquesta promoció consistia en un sorteig per passar una setmana de vacances al municipi per descobrir els principals atractius d’aquesta destinació. Durant una setmana, la família guanyadora va poder fer activitats com la sortida guiada per conèixer el litoral des del camí de ronda, una excursió a cavall entre les vinyes i la visita a diversos cellers del municipi, entre d’altres. El premi va ser atorgat per sorteig a la família Casadevall Vilar, que va poder gaudir d’una setmana de vacances amb els seus fills dels dia 26 de juny al 2 de juliol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*