Amb Manel com a cap de cartell i un públic completament entregat, el Moritz Festival’ERA ha omplert de bon ambient l’entorn de la masia Can Gascons de Llagostera. Han estat 12 d’hores de concerts, de gran i petit format, amb una dotzena d’artistes nacionals i internacionals, que han iniciat les actuacions a partir de les cinc de tarda i s’han allargat fins ben entrada la matinada.

Els organitzadors del Moritz Festival’ERA mantenen el caràcter intimista del festival on preval la qualitat per sobre de la quantitat, cuidant els detalls i els espais per convertir l’estada dels assistents i artistes en una experiència inoblidable i molt agradable.

L’oferta musical ha comptat amb Nico Roig, Octave One, Triángulo de Amor Bizarro, Dark Sky, Anímic, Begun, Renaldo & Clara, Barbott, Cala Vento, Awir Leon i Playback Maracas alternant-se entre els dos escenaris i una variada proposta gastronòmica amb food trucks.

Amb tots aquest ingredients, el Moritz Festival’ERA es consolida com a festival de referència a Catalunya posicionant Llagostera dins del panorama musical.

6 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*