platja d'aro
Castell - Platja d'Aro

Del 21 al 23 de juliol se celebra a Platja d’Aro la cinquena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival. Es tracta d’una proposta gratuïta que aposta per fer arribar el rock’n’roll, el garatge, el rhythm’n’blues, el soul, el surf i el blues al cor de la Costa Brava, al bell mig de l’estiu, de la mà de nou formacions capdavanteres en els seus gèneres: Fetus, Dinamita Brother, Biznaga i Los Bengala (divendres 21 de juliol); The Grandaddies, Los Wallas, King Salami and the Cumberland Three i Los Chicos (dissabte 23 de juliol); i The Flat Pack (diumenge 23 de juliol).

Desemboca

El Festival Desemboca forma part d’Estereofònics (www.estereofonics.com), la marca que des de l’any 2015 aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que enguany proposa 78 concerts en quatre mesos i mig (del 27 de maig al 14 d’octubre) amb múltiples gèneres, del jazz a la clàssica, tot passant pel surf o el rock’n’roll. La proposta es va iniciar amb una tarda inaugural amb actuacions de petit format als carrers de Platja d’Aro (dissabte 27 de maig), i ha continuat amb Xalaro · Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar (17 i 18 de juny), el concert de cobla (diumenge 25 de juny), les Nits de Jazz (30 de juny-1 de setembre) i Cicle de sardanes i havaneres (8 de juliol-26 d’agost) i el Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 15 de juliol al 14 d’octubre). Encara tindrà continuïtat amb dos concerts del Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava (3 i 14 d’agost), la Festa Major de Platja d’Aro (11-15 d’agost), la Festa Major de Castell d’Aro (8-11 de setembre), i FestiSurf Costa Brava -surf-rock- (dissabte 23 de setembre).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*