havaneres boleros Sant Antoni

La Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni arriba a la tercera edició ampliant la programació a dues nits de concerts. Amb aquesta ampliació la cantada de Sant Antoni és la primera de les comarques gironines, i una de les poques de tot Catalunya, que programa dues nits consecutives de música, durant les quals actuaran sis grups: Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar, Arjau, Clara i Son de l’Havana. D’aquesta manera la Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni es consolida com un referent en el panorama musical de l’estiu,  apostant per la qualitat de les actuacions.

La cantada tindrà lloc el divendres 14 i el dissabte 15 de juliol, a partir de les 22 h. a l’espigó de l’Amistat de Sant Antoni.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*