Festival'era

El Festival de música electrònica Moritz Festival’Era que es durà a terme el proper dissabte 22 de juliol a la Masia de Can Gascons, arriba aquest any a la cinquena edició amb els Manel com a caps de cartell. El Festival manté un any més el seu caràcter únic i incomparable en un paratge únic i immillorable.
Triángulo de Amor Bizarro, millor disc nacional 2016, Anímic, Nico Roig i beGun són les novetats més destacades de l’ampli cartell. A nivell internacional participen Octave One dels Estats Units, Dark Sky del Regne Unit i Awir Leon de França. El cartell es completa amb la banda del moment Cala Vento, presentant el seu disc Fruto Panorama, el talent dels emergents Barbott, la seducció de Renaldo & Clara i l’espectacular ritme de Playback Maracas.
L’acampada segueix sent gratuïta per tothom i s’ha augmentat la flota d’autobusos llançadora des de l’estació de Caldes de Malavella fins al recinte, tant a l’inici com al finalitzar el festival i a l’endemà (per a tots aquells que facin nit).
L’accés al recinte s’obrirà a les 16h i la música s’allargarà fins a altes hores de la matinada.

CARTELL FESTIVALERA
CARTELL FESTIVALERA

Quan? Dissabte 22 de juliol a partir de les 16h
On? A la Masia de Can Gascons de Llagostera
Preu: 30€ entrada normal, 50€ entrada VIP

Podeu comprar les entrades aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*