A Peu de Sorra - S'Agaró

“A Peu de Sorra” és un festival d’experiències inspirat en la cultura Boho. Neix amb la voluntat d’esdevenir un espai de culte pels amants de l’street food, el shopping creatiu, la bona música i l’estiu. Orientat a un públic jove i familiar, l’esdeveniment ofereix una experiència única que combina l’oci i la gastronomia i que viatjarà per 3 espais idíl·lics de la Costa Brava, Central i Daurada amb un objectiu comú: trobar-se amb els amics i la família tocant la sorra, davant el mar i gaudint d’un ambient mediterrani.

 A Peu de Sorra - S'Agaró

La primera edició està tenint lloc a la Platja de Sant Pol de S’Agaró on fins el dilluns 5 de juny s’hi poden trobar moda, gastronomia, activitats per a tothom i concerts.

A Peu de Sorra - S'Agaró

Per a més informació podeu consultar el web www.apeudesorra.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*