Simfonic
Simfonic

El Festival SIMFONIC és una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música a 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears. La data escollida és el dissabte 10 de juny a les 18h. A les 19h tots els músicsinterpretaran a la vegada la cançó “Camins” en honor al padrí de l’esdeveniment de la 7ª edició: Sopa de Cabra.

A Palafrugell es podrà gaudir d’un d’aquests concerts al porxo de les peixateries a càrrec de l’escola de música L’Energia.

El Festival SIMFONIC està pensat per a tots els ciutadans: jovent, adults, persones grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint de bona música en uns espais singulars i participar d’un projecte de ciutat pioner i innovador.

Quan? El dissabte 10 de juny a les 18h.

On? A Palafrugell, al porxo del Mercat de les Peixateries.

Preu: Gratuït

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*