Benvinguts a Pages
Benvinguts a Pagès

Del 3 al 5 de juny, explotacions, cellers i restaurants de les Gavarres participen a “Benvinguts a Pagès”. Es tracta d’una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Del territori gavarrenc participen a la iniciativa el Celler Eccocivi de Sant Martí Vell, la granja de vaques de llet Mas Borni de Llagostera i Can Companyó també de Llagostera entre d’altres.

Pel que fa als àpats, a Benvinguts a Pagès hi participen restaurants dedicant menús especials a la cuina de proximitat com la Taverna Cal Barber de Sant Antoni de Calonge, el Restaurant Ca La Maria de Llagostera o el Restaurant Casamar de Llafranc.

Per a més informació podeu consultar el web www.benvingutsapages.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*