Pugen les temperatures al migdia i els intervals de núvols dominaran el cel, podríem tenir alguna pluja el dissabte, procedent del Pirineu, que arribaria a les Gavarres i el Montseny.

La primavera aquests dies està ben desfermada amb els arbres i plantes en plena pol·linització i els boscos són un esclat de vida i colors, tot regat amb algunes pluges de darrera hora.

Aquesta setmana hem tingut un parell d’episodis de precipitació, poc importants en quantitat, només 0,2 litres el dissabte passat i 8 i mig el dijous. Però aquesta pluja ha estat en forma de calamarsa en alguns indrets, pluja de glaçons que ha estat molt breu però. I les temperatures màximes han estat força suaus i primaverals, i han oscil·lat entre els 21 i els 23 graus, i les mínimes han estat fresques, entre els 6 i els 12 graus. La setmana ha estat dominada per intervals de núvols, força densos a estones, però també amb càlides estones de Sol.

Aquest cap de setmana continuarem amb aquesta línia, amb un cel mig tapat amb intervals de núvols que aniran desfilant deixant el cel mig tapat a estones, però atenció que quan brilli el Sol farà caloreta!

Les pluges podrien arribar-nos des del nord, al Pirineu plourà el dissabte i es possible que algunes precipitacions baixin fins a les Gavarres i el Montseny.

El dissabte tindrem el cel tapat el 50% del temps però quan el Sol surti farà pujar força la temperatura, fins als 23-24 graus, les mínimes estaran cap als 11 graus i podem tenir alguna pluja procedent del nord.

El diumenge ja no hauria de ploure i com que tindrem més estones de Sol encara farà més calor, alguns models indiquen que tindrem fins a 26 graus de màxima, les mínimes es mantindrien igual, cap als 11 graus.

I aquest cap de setmana la mar estarà en calma a la façana marítima, tranquil·la amb onades suaus que estaran en el moment de màxima intensitat entre els 50 i els 130 centímetres, amb la calor del diumenge i la temperatura de 17 graus de l’aigua ja vindrà de gust un bon bany.

I per a la setmana vinent tindrem el cel una mica enteranyinat, amb més Sol el dilluns i el dimarts i ja més núvols cap a finals de setmana. No esperem pluges i tindrem temperatures molt suaus, arribant potser als 27 les màximes i al voltant dels 11-13 les mínimes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*