Benjamin Appl, baríton
Foto: Premsa Auditori de Girona

Del 27 de juny al 23 de juliol no et perdis la 6a edició del Festival Nits de Clàssica de Girona, que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat. Jean-Guihen Queyras i Alexandre Tharaud, Marc Minkowski, Isabelle Faust amb Alexander Melnikov, o els germans Lucas i Arthur Jussen, seran algunes de les propostes destacades de l’edició d’enguany, que incorpora com a novetat el Museu d’Art com a seu de les actuacions musicals. Les entrades es poden adquirir a partir d’avui a través dels canals habituals.

El Claustre de Sant Pere de Galligants, la Catedral de Girona, el Claustre del Monestir de Sant Daniel i l’Auditori de Girona, són els altres escenaris que acolliran el festival.

El baríton Benjamin Appl, al costat del pianista James Baillieu, obrirà el festival el 27 de juny a les 21 h al Claustre del Monestir de Sant Daniel, amb La bella molinera de F. Schubert, un dels cicles de lieder més coneguts, en un concert únic a l’Estat espanyol. El festival el tancarà la Jove Orquestra de les Comarques Gironines el 23 de juliol a les 19 h a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona, en un concert sota la direcció de Miquel Ortega.

Nits de Clàssica també ofereix experiències paral·leles als concerts com les trobades prèvies de petit format, previstes mitja hora abans del 13 concerts programats i en les quals es farà una breu xerrada introductòria de l’obra; la localitat “seient sorpresa”, que dóna la possibilitat de poder assistir a determinats concerts a un preu més econòmic, o el sistema de “preu emocional”, que s’aplicarà en el concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, en què seran els espectadors que fixaran l’import de l’entrada en funció de l’experiència obtinguda.

Consulta la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*