Castell Platja d’Aro

Castell - Platja d'Aro

El municipi de Castell – Platja d’Aro està format per tres nuclis principals de població: Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró i diverses urbanitzacions. Platja d’Aro està situat entre el massís de les Gavarres i el massís de l’Adrenya i és un dels punts turístics més importants de la Costa Brava. El territori de Platja d’Aro limita al nord amb Calonge, al sud amb Sant Feliu de Guíxols i a l’oest amb Santa Cristina d’Aro.

A Castell – Platja d’Aro hi trobem gastronomia, cultura, moda i paisatge els 365 dies de l’any. A Castell d’Aro amb carrers empedrats molt ben conservats hi trobem l’esperit medieval amb el castell i l’església. Passejant pel camí de ronda de S’Agaró a Platja d’Aro es troben els millors colors del mar Mediterrani i a Platja d’Aro l’activitat és frenètica tot l’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*