La Setmana Santa es viu molta intensitat amb la programació de diverses activitats als municipis gavarrencs. Des de Gavarres365 us hem fet una selecció dels més destacats

A Llagostera: Divendres Sant us recomanem visitar la Processó centenària amb un recorregut pels carrers del municipi. La sortida està prevista a les 21 h des de la Plaça del Castell.

A Girona, l’acte principal serà la ja tradicional processó del Sant Enterrament, amb la desfilada dels Manaies de Girona, un acte que atreu un gran nombre de visitants a la ciutat. La processó del Sant Enterrament tindrà lloc el divendres 14 d’abril a les 21 h, sortirà des de la catedral de Girona i acabarà en el mateix punt a les 23 h. Com a novetat, destaca la incorporació a la processó de la coral de Verges i d’un grup de timbalers, que ambientaran l’acte.
La Setmana Santa inclourà també altres activitats. Els dies 8 i 9 d’abril, a les 18 h, se celebrarà el concert de música sacra a les esglésies del Mercadal i de la Mare de Déu dels Dolors, respectivament. El dia 8 d’abril hi haurà la Fira del Ram a la rambla de la Llibertat, i el dissabte 15, la banda de música La Lira, de Vilafamés, organitzarà una cercavila popular.
A més, durant la setmana es podrà visitar la mostra Exposanta 2017 a l’església de la Mare de Déu dels Dolors, del 9 al 13 d’abril, i l’exposició de l’església de Sant Lluc, que s’allargarà fins al 14 d’abril al Castrum dels Manaies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*