Primer bany a Palamós, platja

L’activitat popular i festiva totalment gratuïta i oberta a la participació de tothom, tindrà lloc  a la platja Gran de Palamós a partir de les 11.30 h. “El Primer Bany de l’Any” esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització. Per segon any consecutiu l’activitat comptarà amb la participació del Club Natació Palamós, que organitzarà la sessió prèvia d’aeròbic i que posteriorment encapçalarà la banyada, realitzant una nadada d’uns 50 metres.

Amb el “Primer Bany de l’Any” Palamós dóna valor turístic a les platges, cales i les zones litorals de la vila.

Les persones que vulguin realitzar “El Primer Bany de l’Any”, hauran d’adreçar-se a l’Àrea Activa de la platja, concretament a la carpa que el Departament de Turisme té ubicada al bell mig de la platja Gran de Palamós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*