XI Fira Antic Empordà a la Bisbal

Amb una selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives dels millors antiquaris i decoradors de la zona, la Bisbal acull, del 13 al 17 d’abril una nova edició de la Fira Antic Empordà.

La XI edició confirma la importància d’aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d’un ampli ventall de professionals dedicats a la venda d’antiguitats.

La fira, conjuntament amb els expositors, s’ha anat adaptant als nous estils de la decoració, i per tant en aquesta edició guanyaran presència les peces de disseny i mobiliari del s.XX els quals aglutinen principalment les tendències de decoració actuals.

Antic Empordà també compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació de béns mobles. A més a més, la XI edició s’enriqueix amb la presència de dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector. La fira es podrà visitar d’11 a 20 h (Dilluns d’11 a 16 h) al Pavelló Firal al preu de 4€.

Per a més informació podeu consultar el web www.anticemporda.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*