Foto: Ajuntament de la Bisbal

Fins al 21 de maig es pot visitar l’exposició ‘Rogenca, argila i foc’, de l’artista i ceramista Antònia Roig Perera, al Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà.
El projecte artístic de l’Antònia Roig Perera és també el projecte vital de Rogenca, la marca de ceràmica pensada, creada, elaborada i comercialitzada per aquesta artista: una proposta alternativa que segueix una estètica pròpia fruit d’una manera particular de contemplar la vida i de transformar-la per mitjà de la creació ceràmica. Amb passió, tenacitat i il·lusió, l’Antònia ha aconseguit combinar de manera equilibrada la recerca en les nostres tradicions populars i la investigació en materials, formes i colors, per tal d’oferir-nos una obra ceràmica única; una obra que, en el seu conjunt, és la integració original i estètica de les transformacions personals i professionals esdevingudes a l’autora al llarg de molts anys de treball continuat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*