La Cantada comptava amb els grups Arjau, Els Cremats, Peix Fregit, Les Anxovetes i Mariona Escoda com artista convidada.

Un any més, el tret de sortida a la temporada d’estiu a la Costa Brava l’ha donat la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, on s’hi han acostat 25.000 persones.

Aquest any, que la Cantada arribava a la seva 57 edició, els grups elegits per participar a l’esdeveniment de cultura popular més emblemàtic del país han estat: Arjau, Els Cremats, Peix Fregit i Les Anxovetes. Enguany, l’artista convidada ha sigut Mariona Escoda, que va ser guanyadora de la 1a edició del programa de TV3 Eufòria.

Els grups que s’han enfilat a l’escenari del Port Bo, a partir de les 22.15 h d’aquest dissabte dia 6 de juliol, han estat escollits a través de la decisió, totalment consensuada, d’una comissió integrada pels components de tots els grups locals de Palafrugell, que són referència en el món de l’havanera.

Al final, com és habitual, tots els grups junts han cantat plegats “La bella Lola” i “El meu avi”, i en aquesta ocasió també “Mariner de terra endins“, com homenatge a Josep Bastons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*