Tots els caps de setmana del 22 de juny al 21 de juliol

Amb l’inici de l’estiu, coincidint amb la temporada de la pela del suro, arriba la 6a edició de l’activitat “De l’arbre al tap”. Una activitat organitzada pel Consorci deles Gavarres i el Museu del Suro de Catalunya de Palafrugell.

Es tracta d’unes jornades que tenen com a objectiu descobrir als visitants el primer pas del procés de transformació del suro, que comença amb la pela al bosc i acaba tapant milions d’ampolles de vi, cava i xampany arreu del món.

Les activitats tindran lloc tots els caps de setmana del 22 de juny al 21 de juliol  i tindran diferents formats adaptats a varis tipus de públic. S’oferiran demostracions de pela de suro combinades amb esmorzars al bosc, tastos de vins, un taller amb llengua de signes, visita al Museu del Suro o excursió a Llofriu, entre d’altres,. Cada activitat té un preu diferent i n’hi ha algunes que són gratuïtes per a tothom. Consulteu el programa  per saber quines activitats es realitzaran: https://www.gavarres.cat/wp-content/uploads/2024/06/Flyer-interior_cat_cast.AA_.FF-definitius-1.pdf

Per a poder participar cal fer inscripció prèvia. Cal tenir en compte que els desplaçaments no estan inclosos en el preu i que es pot modificar la proposta per causes meteorològiques o risc d’incendi, i realitzar-se una pela urbana.

Per a més informació podeu consultar els webs www.gavarres.cat i www.museudelsuro.cat .

Per a fer la inscripció prèvia podeu reservar a amarin@gavarres.cat / 972643695 per les activitats de Cassà de la Selva. I a info@museudelsuro.cat / 972307825 o 618495640 (WhatsApp) per Palafrugell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*