Ha consistit en un esmorzar-col·loqui organitzat per l’Associació de Dones del Baix Empordà, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

El castell de Calonge ha acollit aquest dimecres la primera trobada comarcal sobre igualtat del Baix Empordà. Ha consistit en un esmorzar-col·loqui organitzat per l’Associació de Dones del Baix Empordà, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Hi han estat convidades les diferents regidories d’Igualtat dels municipis del Baix Empordà i hi ha hagut intervencions d’Elena Montiel, regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni, Eulàlia Puig, presidenta de l’Associació de Dones del Baix Empordà, Mireia Mata, secretària d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Teresa Navés, professora de la Universitat Autònoma, David Martín, conseller de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Glòria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Els objectius de la trobada eren establir relacions entre les regidories d’Igualtat dels diferents municipis; conversar sobre diverses realitats i reptes sobre Igualtat a escala municipal i, també, comarcal; i crear sinergies i lligams entre les diverses institucions i la societat civil en aquest àmbit en benefici de les ciutadanes i ciutadans del Baix Empordà.

Segons la regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni, Elena Montiel, “la trobada d’avui ens ha de permetre compartir, debatre i posar en comú accions i estratègies que des del món local portem a terme des de la promoció de la Igualtat, la cohesió, l’acció comunitària i l’atenció a la diversitat. Hem de continuar treballant, amb convenciment i força per incloure una perspectiva de gènere a nivell transversal, erradicar les violències envers les dones i els seus fills i filles, combatre la feminització de la pobresa, garantir els drets de les persones LGTBIQ+ i assegurar que les persones siguin tractades amb igualtat quant a drets i oportunitats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*