Univers Blau és una exposició que ens mostra els personatges dels nostres mites i llegendes marineres. Són aquells personatges ancestrals que hem heretat i que viuen dins la nostra imaginació. Són guerrers, reis i deesses que creen el nostre univers blau de fantasia. Són, doncs, els herois que, des de sempre, lluiten per protegir un planeta blau que, malauradament, ara necessita ajuda.

Una proposta d’escultura de gran format a cel obert configurada per tretze peces de bronze, ferro o alumini d’un artista format a l’Acadèmia de Belles Arts de Florència i a la Universitat de Disseny Linz. Combina la seva feina com a professor d’escultura amb la creació artística al seu taller. Actualment té obra en diferents col·leccions privades i fundacions d’art d’arreu del món (Itàlia, Tailàndia, Països Baixos, Suïssa, EUA o Sud-àfrica).

Prèviament, des de 2014, hi ha exposat Emili Armengol, Alberto Gómez Ascaso, Jaume Roser, Medina-Campeny, Bonaventura Ansón, Josep Canals, Pedro Jordán, Clemente Ochoa, Rosa Serra, Manel Àlvarez, José Luís Pascual i Marzo-Mart, Carles Bros, Ángel Camino, Martí Rom, Santiago Gimeno, Josep Coll, Torrent Pagès, Aramis Justiz i Dolors Puigdemont. De cadascun en resta, com a testimoni permanent, una peça instal·lada al mateix Parc dels Estanys com a part del Fons Municipal d’Art.

L’exposició es troba al Parc dels Estanys de Platja d’Aro i té una durada fins al 23 de febrer del 2025.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*