La Nit dels Museus se celebra a Catalunya el pròxim dissabte 18 de maig i el Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell, enguany hi torna a participar.

Aquest any hi participa amb un espectacle audiovisual en directe anomenat “Robert Johnson: l’ombra més llarga”, a càrrec de Lluís Figueras & The Demons a les 22 h del vespre. Tanmateix, el museu farà jornada de portes obertes des de les 20 h del vespre fins a la mitjanit.

La sessió ret homenatge a Robert Johnson (Hazlehurst, 8 de maig de 1911 – Greenwood, 16 d’agost de 1938), cantant, compositor i guitarrista nord-americà de blues conegut com “El Rei del Delta blues”. Els seus enregistraments mostren una notable combinació de cant, habilitats de guitarra i talent en la composició que van tenir una gran influència en diverses generacions de músics, malgrat haver deixat un registre de només 29 cançons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*