El concurs Inèdit Llambilles arriba del diumenge 7 de juliol 

Concurs que es va iniciar l’any 2018 amb l’objectiu que músics i cantants de la regió puguin mostrar la seva creativitat i talent únic.

El concurs està dividit en dues categories: categoria grups i categoria cantautors i cantautores. En ambdues categories hi ha dos premis. En la categoria de grups el primer premi s’endú 500 € mentre que el segon 250 €. En la categoria cantautors i cantautores el primer premi s’endú 300 € i el segon 150 €.

A més a més, hi haurà un Premi Popular de 250 €, que serà escollit directament pel públic assistent.

L’acte tindrà lloc el diumenge 7 de juliol a partir de les 19 h, a l’escenari principal de la Festa Major de Llambilles.

És un concurs obert a tothom (solistes i grups), però l’única condició és que les obres presentades han de ser inèdites.

Per a poder participar heu d’omplir aquest formulari abans del 14 de juny. Amb aquest formulari cal adjuntar un enllaç d’una cançó (YouTube, Vimeo, SoundCloud, etc.) i la lletra de la cançó. També cal esmentar l’acompanyament instrumental previst.

El jurat estarà format per experts en el camp musical i un/a representant de l’Ajuntament de Llambilles. Els criteris de valoració inclouran la tècnica de la interpretació, l’originalitat de les obres, la projecció en directe i la qualitat de les lletres.

De totes les propostes rebudes, s’escolliran 12 participants finals (6 grups i 6 cantautors o cantautores, amb la possibilitat d’ajustar aquesta proporció pel jurat basant-se en la quantitat i qualitat de les inscripcions). Els finalistes hauran d’interpretar dues cançons en directe el dia del concurs.

La Comissió de Festes de Llambilles es reserva el dret d’enregistrar i editar les actuacions per a la seva posterior difusió.

Més informació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*