ruta Matemàgica per Santa Cristina d’Aro

Des de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro s’engega la ruta Matemàgica; tot un recorregut didàctic que a través de posar a prova l’enginy dels participants té com a objectiu descobrir els racons més emblemàtics del nucli antic del municipi.

Una ruta de 2,1 quilòmetres que dura al voltant d’una hora, que consta de vuit enigmes que semblen trucs de màgia, però que en realitat, tenen una base matemàtica, la qual es revela al final de superar tots els jocs. Una iniciativa ideada pels membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona, i que va dirigida a tots els públics.

Només cal seguir la guia que podeu descarregar-vos des d’aquí, o bé des de l’Oficina de Turisme; des d’on s’inicia la ruta.

Consulteu aquí el recorregut de la Ruta: Wikiloc – Ruta Matemàgica de Santa Cristina d’Aro

Quina idea més original i innovadora de promoure l’activitat local i de fer poble!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*