L'activitat del

El Racó del Joc és una activitat dinamitzada de jocs de taula amb família que busca enfortir i potenciar les relacions familiars a través del lleure i la diversió. Aquest espai vol promoure tots els aspectes positius que pot aportar el joc en general, i els jocs de taula en concret, sobretot, als infants i als adolescents que tenen entre 3 a 16 anys.

L’activitat es desenvoluparà al llarg de 3 sessions de dissabte al matí durant els mesos de gener, febrer, i març. Els dies són 13 de gener, 24 de febrer i 23 de març, de 10 a 13 h a l’Espai del Casal. Es comptarà amb professionals que orientaran i explicaran les diverses possibilitats de cada joc, sempre prioritzant l’autonomia de les famílies a l’hora d’organitzar el seu propi joc.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L’aforament serà limitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*