reis mags girona

Consulta a quina hora comença i quin és el recorregut als municipis gavarrencs.

Calonge. A les 18:30h, Ses Majestats, sortiran del passeig d’Hivern.

Sant Antoni. A les 19h es farà la sortida des de l’avinguda Costa Brava.

Platja d’Aro. La cavalcada serà de 18 h fins a les 20 h, i s’iniciarà a l’avinguda de S’Agaró.

Castell d’Aro. De 20 h a 22 h, els Reis Mags d’Orient, faran el seu recorregut amb punt de partida a la Plaça poeta Sitjar fins a la Sala Polivalent, que obrirà les portes a partir de les 20:30h.

Cassà de la Selva. La cavalcada de reis començarà a les 18:30h amb l’inici al Parc de l’Estació, seguirà per la Rambla Onze de Setembre, pel carrer de Marina, carrer de la Indústria, i es finalitzarà el seu recorregut a la plaça de la Coma, on es donarà el discurs reial.

Des de davant l’entrada al camp de futbol fins a davant la Copisteria Cassà, la rua no emetrà soroll i tampoc llum. S’adaptarà a tothom que pateixi d’autisme i/o hipersensibilitat per tal que tothom pugui gaudir de la visita de Ses Majestats.

Celrà. Els Tres Reis iniciaran el recorregut a les 18:30 h davant del CAP, i finalitzarà a la plaça Catalunya.

Corçà. A les 18:30h, arribaran el Reis d’Orient, partint des del Carrer Sant Sebastià, passant pel carrer Major, la plaça de la Vila i per últim, a la plaça del Firal, on es rebran a Ses Majestats i es farà el repartiment de caramels i sorpreses.

Cruïlles. A les 20h, els Reis d’Orient arribaran a la plaça de la Torre de Cruïlles, i mitja hora abans, la mainada del municipi podrà fer entrega de les seves cartes al Carter Reial.

Fonteta. A les 18h es podran fer les entregues de les cartes reials en el Parc Infantil i a les 18:30  s’iniciarà la cavalcada a l’Escola de ceràmica. Serà a les 19:15 quan es donarà la benvinguda als Reis des de la plaça de l’església.

Girona. L’arribada de Ses Majestats a la ciutat es produirà al Campament Reial que s’ubicarà al Parc de la Devesa, al Camp de Mart, de 15.45 a 18 h. Es podran veure els Tres Reis seguint el seu recorregut, de 18 a 20h, i seguir-los fins a La Copa, on es farà el gran acte final.

Juià. A les 18h, el municipi sentirà la presència dels Reis Mags de l’Orient a la plaça del poble.

La Bisbal. A les 18h hi haurà el ball de Gegants Reials, a davant de les Voltes, al carrer del 6 d’octubre de 1869, des d’on arribaran els Reis a les 18.30 h, que aniran amb carrossa del carrer 6 d’octubre de 1869 fins a l’avinguda les Voltes. Serà a l’altura del carrer Ample, que la comitiva encetarà un recorregut a peu: pel carrer Ample, el carrer Valls d’en Colomer, el carrer Santa Maria del Puig i la plaça del Castell, on tindrà lloc la rebuda reial a partir de les 20 h.

Llagostera. La desfilada i recepció de les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, partirà de l’avinguda de l’Esport a les 19h. L’itinerari serà el següent: de l’avinguda de l’Esport, passaran pel passeig Romeu, el carrer Pau Casals, passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Jaume I, i es finalitzarà a la plaça Catalunya, on es farà la recepció reial.

Llambilles. A les 18:00 h, hi serà el campament reial davant de l’església per rebre als Reis Mags, i a  les 18:30 serà quan arribaran. A partir de les 19:30, es podrà gaudir de xocolata calenta.

Monells. La cavalcada tindrà lloc a les  18h a la plaça Jaume I de Monells. Serà 15 minuts abans, quan  la mainada podrà portar personalment la seva carta al Carter Reial.

Mont-ras. A les 16.30 h es farà la Cavalcada dels Reis d’Orient, que aniran des de la Urbanització Sadurní; passaran per la Urbanització Torre Simona, Mas Roqué, Mas Solei amb sortida pel carrer Carrilet, i enllaçaran amb el carrer Torres Jonama fins a la plaça de l’església. A les 19 h a l’Església de sant Esteve, arribaran els Reis d’Orient i a continuació es farà el Campament Reial. Es faran passejades amb trenet pel municipi, i s’oferirà xocolata calenta.

Palafrugell. A les 17.30 h als carrers de Palafrugell, tindrà lloc la Cavalcada de Ses Majestats Reials d’Orient. Des de la plaça del Sol, pels carrers Torres i Jonama i Pi i Margall i arribada a la plaça de l’Ermengarda. La recepció reial serà a La Fàbrica de Joguines (La Bòbila), on els Reis Mags recolliran personalment totes les cartes dels infants. A les 18h, des del port de Llafranc hi haurà l’arribada reial.

Palamós. L’arribada de ses majestats es farà al moll vell on hi haurà xocolatada, a partir de les sis de la tarda. A les 19:15 h arribarà el vaixell amb els tres Reis d’Orient i després dels discursos, la comitiva es traslladarà a Sant Joan per iniciar la gran cavalcada amb les carrosses, que portaran el seguici per l’avinguda de la Llibertat, seguirà per la de l’11 de setembre fins al carrer Nou, des d’on es dirigiran a peu fins a la Gorga.

Peratallada. A les 18 h tindrà lloc la cavalcada de Ses Majestats, a la zona de la riera.

Quart. A partir de les 18 h, hi hauran tallers infantils de corones i cartes als reis i xocolatada. La Cavalcada de Ses Majestats començarà a les 19h des de la plaça de les Terrisseres. Continuarà pel carrer Modeguer i el carrer Tren, fins a arribar a l’Ajuntament de Quart.

El veïnat Palol d’Onyar, organitzarà en el local social un Campament de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, de 16 h a 17 h. També, hi tindrà lloc una xocolatada des de les 16:30 h

Sant Martí Vell. Avui a les 18:30, el Patge Reial vindrà a fer una visita al Centre Social de Sant Martí Vell.

Santa Cristina d’Aro. La rua sortirà de la plaça del Pedró a les 18.30 h i transcorrerà per l’avinguda església, carrer Pere Geronès, carrer Teulera i arribarà a la plaça del Mercat cap a les vuit de la tarda, on finalitzarà amb una xocolatada popular i el lliurament d’obsequis per als infants.

Vall-Llobrega. La cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, tindrà lloc a les 18:30h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*