2 RUTES PER L’ENTORN DE LES GAVARRES DES DE SANT MARTÍ VELL

Avui a Gavarres365 us recomanem dos itineraris perquè gaudiu de la riquesa cultural i paisatgística del municipi de Sant Martí Vell.

Amb el primer itinerari “La castanyeda dels Àngels des de Sant Martí Vell”, es pot gaudir de l’entorn de les Gavarres partint del municipi de Sant Martí Vell, creuant la riera de Valldemia, des d’on se’ns obriran vistes panoràmiques al Pirineu gironí, i finalment, arribant a la font Pixarella.

L’altra ruta coneguda com a “Pujada al Santuari dels Àngels des de Sant Martí Vell”, també surt del poble medieval de Sant Martí Vell i puja al Santuari dels Àngels. La ruta ressegueix part de la riera de Boscals que passa pel municipi fins que es desvia per ascendir per pinedes i alzinars fins a arribar a la Castanyeda d’en Gatell. Al llarg del camí descobrirem la flora i fauna típica de la zona de les Gavarres. Seguint les indicacions arribem a reprendre la pista forestal de l’inici fins a una altra drecera que ens portarà a la plana dels Àngels des de la qual podrem veure el santuari i gaudir de les vistes panoràmiques privilegiades.

La tornada es pot fer resseguint el mateix camí o enllaçant amb el primer itinerari, ja que són dues rutes que es poden fer de forma circular.

I si a més de gaudir de la naturalesa de l’entorn de les Gavarres voleu fer una passejada, no deixeu de visitar el poble medieval de Sant Martí Vell que de segur que us fascinarà!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*