campanya per a promoure el consum de peix i la Gamba de Palamós aquest Nadal

El pla estratègic de desenvolupament local Palamós Peix impulsa, durant el període de les festes de Nadal, una campanya per a la promoció del consum de peix i la Gamba de Palamós que compta amb la col·laboració de les peixateries palamosines.

L’objectiu és fomentar el coneixement i consum del peix desembarcat a la llotja de Palamós, destacant i garantint al consumidor la màxima qualitat que tenen aquests productes pesquers, idonis per a ser referents principals en els àpats nadalencs.

Amb l’eslògan “Aquest Nadal, peix de Palamós a taula”, la campanya es promociona mitjançant les xarxes socials i la publicació d’anuncis en mitjans de comunicació, on es destaquen els productes pesquers sostenibles i de primera qualitat desembarcats a la llotja palamosina, a més de suggerir algunes receptes que facin del peix i la gamba el centre de les celebracions.

A més, aquesta promoció també suma l’excel·lent oferta de restaurants que té el municipi on poder celebrar les festes de Nadal, amb àpats on el peix i els productes pesquers locals també poden ser els protagonistes.

Postals de Nadal recomanant el peix de Palamós
Aquesta acció promocional que impulsa el pla estratègic de desenvolupament local Palamós Peix, compta amb l’edició d’unes originals postals de Nadal on es destaca l’eslògan de la campanya i es proposa una recepta de cuina marinera, amb la descripció dels ingredients que la componen, i que les parades del Mercat Municipal distribueixen entre els seus clients i clientes.

Es tracta de postals nadalenques que inclouen quatre opcions de cuina de productes pesquers locals recomanades des de l’Espai del Peix, concretament: pastís de peix amb gambeta blanca, terrina de sardines al cava, peix blau farcit amb salsa de formatge, i el tàrtar de Gamba de Palamós.

Aquestes receptes es poden descarregar també mitjançant un codi QR que s’inclou en el revers de la postal. Les postals s’han distribuït principalment a les peixateries del Mercat Municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*