Manu Guix & The Veterans tanquen la tercera edició del festival de música F'estiu

Manu Guix & The Veterans han estat els encarregats de tancar la tercera edició del festival de música F’Estiu de Calonge i Sant Antoni. En un concert ple d’energia Manu Guix va presentar el seu nou disc “Moments”, i també va repassar alguns dels seus grans èxits musicals. En una producció plena d’energi i intensitat, Manu Guix va posar el punt i final al festival de música F’estiu de Calonge i Sant Antoni, que enguany ha programat 7 concerts i que ha assolit un nivell d’ocupació del 95%.

El festival de música F’estiu es consolida en la seva tercera edició com un festival de proximitat que aposta per la qualitat musical de grups i compositors del país, i que té ene el seu esperit la combinació de propostes musicals de diferents estils per arribar a un públic ampli i divers.

El festival de música F’estiu està organitzat per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb el suport de la Diputació de Girona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*