Terra endins és un viatge cap a l’interior de la natura i cap a l’interior de nosaltres mateixos/es.

Una invitació a endinsar-nos en la terra per a aprofundir en la nostra relació amb la natura, el nostre món interior i el nostre poder creatiu. Caminarem de manera apreciativa per al bosc amb la intenció de connectar, dialogar i crear amb la natura.

Amb les diferents propostes podràs trobar més claredat, conèixer-te i comprendre’t més. Aquestes també ens obiran la possibilitat d’eixamplar la pròpia mirada i vincle amb la natura. Ho farem tot des de les arts expressives i el procés creatiu que ens convidaran a compartir-nos des de la bellesa, el llenguatge poètic i la natura que ens habita.

Treballarem al voltant de diferents qualitats de la natura: el relleu, el volum, la matèria, i la interrelació i sosté respecte els altres elements. Utilitzarem l’expressió corporal, la poesia, el dibuix, la pintura, la instal·lació, l’escultura i la performance.

Adreçat a persones curioses de saber-se i escoltar-se amb més profunditat, que vulguin aprofundir en la seva relació amb la natura i/o (re)connectar amb el seu potencial creatiu.

No cal experiència prèvia en art ni en treball personal.

Proposta en grup reduït (6-8 persones). Cal inscripció prèvia i poder venir a totes les sessions del cicle creatiu.

Dimarts 9, 16, 23 i 30 de maig de 18h a 20h30* des de diferents punts del Massís de les Gavarres (zona Cassà de la Selva i Sant Sadurní de l’Heura). Preu: 120 €

Informació i inscripcions a Anna Cornet Augé  669677504 // annacornetauge@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*