Aquest proper dissabte, dia 18 de març, durant la tarda tindrà lloc el Festival de Cultura Urbana al pati de Can Genís de Palafrugell. Les activitats inclouen concerts, exhibicions de grafits i de ball, una batalla de rap improvisat i s’emmarquen dins la programació de les Setmanes Joves 2023.

La jornada de Cultura Urbana s’iniciarà a les 3 de la tarda amb una exhibició de grafits de Rockone y Kone. Més tard, a les 5 la tarda, tindrà lloc una mostra de ball amb Scratchies, Scratch & Itch i S de sangre. I també, una exhibició de break dance amb Beat Bang Rockers Crew. Una hora més tard, a les 6 de la tarda, hi haurà la batalla de rap improvisat. Tot aquell o aquella qui vulgui participar-hi, ha d’enviar un missatge d’Instagram a Beatsker.

La mateixa jornada també incorpora concerts i sessions de discjòqueis. El cartell inclou CBDREAMS, Deadly Gyals, Babaflow, Belén Natalí, Solo Kos i Kharloss Selektah.

Durant tota la jornada hi haurà servei de barra, venda de productes i el Punt Lila de l’Espai Dona de Palafrugell. Totes les activitats són gratuïtes. En cas de pluja, la jornada de Cultura Urbana se celebrarà als Ametllers.

L’organització, que va a càrrec dels Educadors de carrer, vol donar a conèixer la cultura underground força desconeguda actualment. Trobareu més informació al web de Can Genís dins la programació de Setmanes Joves que s’inicien aquest cap de setmana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*