reis la bisbal
Foto: Anna Pascual

Enguany la Bisbal d’Empordà recupera la Cavalcada dels Reis d’Orient tal com s’havia celebrat abans de la pandèmia. S’escalfaran motors a partir de les 18 h amb el ball de Gegants Reials (a davant de les Voltes, al carrer del 6 d’octubre de 1869).

Es preveu que Ses Majestats arribin a les 18.15 h fent el següent recorregut: carrer 6 d’Octubre de 1869, avinguda les Voltes, plaça de la Llibertat, carrer dels Valls, carrer Ample, carrer de les Mesures, plaça Major (on a les 19.30 h es farà el ball de l’Àliga), carrer Santa Maria del Puig i plaça del Castell. A la plaça del Castell, a les 20 h, tindrà lloc la rebuda reial.

Si plou, la ruta seria la següent: carrer 6 d’Octubre de 1869, avinguda les Voltes, passeig Muriel Casals i avinguda Mas Clarà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*