Després de la zona de baixes pressions que ens ha dominat durant força dies, per fi la pressió atmosfèrica s’ha recuperat fins a valors de 1010 hpa, i hem tingut un temps més estable, tot i que típic de la tardor, amb alguns intervals de núvols densos, que han deixat precipitació, entre 6 i 18 mm segons els indrets. També hem tingut algunes estones de Sol i boires a primera hora del matí, amb temperatures màximes que han oscil·lat entre els 11 i els 19 graus, i mínimes que s’han mogut entre -1 i 9 graus positius, les temperatures s’han anat suavitzant progressivament.

El cap de setmana, el darrer de la tardor, serà prou tranquil, però el cel estarà força ennuvolat, tindrem diversos fronts de núvols, que seran densos a estones i que s’aniran apropant i passant progressivament des de l’oest.

Les pluges no acabaran d’arribar, però potser encara ens arribi alguna precipitació feble la nit de divendres a dissabte.

Dissabte doncs serà un dia força gris, amb un cel tapat que contribuirà a tenir una sensació de tardor “confortable”, doncs les mínimes no baixaran molt, arribant fins als 4 graus, i les màximes es quedaran al voltant dels 11 graus.

I diumenge tindrem exactament el mateix rang de temperatures, amb 13 de màxima i 4-5 de mínima. El cel continuarà tapat, però ja amb algunes clarianes tímides més i sense pluges.

La mar estarà tranquil·la amb onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 15 graus, fresca.

El vent serà variable, el dissabte tindrà component de sud, i en canvi el diumenge canviarà a sud-oest, i serà una brisa suau, amb cops de vent de fins a 10 km/h.

I durant la setmana vinent continuarem igual, amb domini dels intervals de núvols, boires matinals amb una humitat elevada i també algunes estones de Sol viu, especialment el dijous i divendres, no s’esperen pluges significatives i no farà massa fred, amb temperatures més altes del que seria habitual per l’època. L’hivern astronòmic arribarà el dimecres 21 a les 22:48.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*