Continuem endinsant-nos en la tardor i aquests dies hem tingut la variabilitat típica de l’estació. Hem tingut estones de Sol i també dies més grisos amb boires i amb diversos episodis de precipitació minsos, que han deixat un total d’11 litres per metre quadrat. Però les temperatures han estat força suaus, sobretot les màximes, que han oscil·lat entre els 18 i els 22 graus. Les mínimes ens han deixat valors freds en alguns indrets, entre els 2 i els 14 graus.

I aquest cap de setmana els núvols continuaran aportant variabilitat i tindrem celatges prou clars, amb domini del Sol durant bones estones, però també amb intervals de núvols prims i boires.

Com que no tindrem núvols densos, no tindrem pluges.

Dissabte doncs tindrem un dia força clar en general, però els núvols voldran repartir-se el cel i aniran guanyant terreny. Les màximes pujaran una mica, fins als 20 graus, i les mínimes arribaran als 11 graus, suaus.

I el diumenge tindrem més núvols i boires en zones més baixes i estones de Sol i les temperatures tocaran sostre amb 19 graus de màxima i 9 de mínima.

La mar la tindrem força tranquil·la, amb onades que no superaran els 130 cm en el pitjor dels casos. la temperatura  de l’aigua estarà al voltant dels 19 graus, molt càlida encara.

El vent serà moderat, de només uns 10 km/h i bufarà bàsicament de sud i també de sud oest, girant a nord més cap a la costa.

I durant la setmana vinent les temperatures aniran baixant de mica en mica, amb màximes d’entre 16 i 19 graus i mínimes de 7, amb temps variable, amb gran domini dels núvols i tímides estones de Sol, i en principi no tindrem pluges.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*