Doncs aquests dies han estat força tranquils meteorològicament parlant, sense precipitacions i temperatures que no acaben de decidir-se a baixar del tot, estem tenint una tardor massa suau! I és que aquests dies les temperatures màximes han continuat estables entre els 24 i els 27 graus. Les mínimes han baixat des dels 18 fins als 11 graus, però alguns dies han estat molt càlides per aquesta època de l’any. El cel ha estat dominat per intervals de núvols prims i algunes estones de Sol, que amb la pols africana que tenim en suspensió ens ha regalat unes postes de Sol espectaculars.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta dinàmica, serà un cap de setmana tranquil, amb intervals de núvols prims que només deixaran el cel enteranyinat en alguns moments, així que tindrem temps estable gràcies a la pressió atmosfèrica que es manté força alta encara.

Amb aquest temps prou estable no tindrem precipitacions a casa nostra, les pluges, més intenses, es quedaran atrapades a l’Atlàntic nord i al centre i nord d’Europa, la península ibèrica en quedarà lliure.

Així que dissabte serà una jornada molt tranquil·la, amb alguns intervals de núvols prims i temperatures que seran més baixes que dies enrere, tindrem màximes al voltant dels 22 graus i mínimes al voltant dels 11, hauran baixat una mica respecte al rang de temperatures que hem tingut durant la setmana.

Diumenge serà un dia molt similar, amb intervals de núvols i algunes de estones de Sol, però sense acabar de fer net del tot. Al migdia no s’enfilaran tant les temperatures, es quedaran cap als 21 graus les màximes, les mínimes es quedaran igual al voltant dels 11.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades que aniran guanyant entitat de mica en mica fins als 125 centímetres. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 20-21 graus, molt calenta!

El vent serà moderat, d’entre 10 i 15 km/h a l’interior i de fins a 20 km/h a la costa, serà de component sud-oest a l’interior i de nord al litoral.

Durant la setmana vinent tindrem temps estable, amb domini de les altes pressions que deixaran una meteo calmada, amb intervals de núvols, que poden ser més densos el dijous i que en principi no deixaran pluges. Les màximes es quedaran arribant als 21-22 graus i les mínimes estaran entre els 10 i els 12 graus. I recordeu que aquest diumenge, a les 3 de la matinada, canviem a l’horari d’hivern, i seran les dues!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*