Aquest inici de tardor s’està mostrant una mica variable, com tocaria de fet, doncs anem tenint dies molt agradables a migdia, que per moments recorden a la primavera, i a primera hora fa fresca!

I, en efecte, la setmana ha estat dominada per moltes estones de Sol i cels prou clars, que han fet que les màximes pugessin dels 24 als 27 graus. Les mínimes han pujat dels 6 als 13 graus. Hem tingut també un parell d’episodis de precipitació lleus, que han deixat només uns 5 litres per metre quadrat.

I per al cap de setmana esperem una inestabilització del temps, que ens portaria el domini dels núvols ja a partir de divendres al matí i que ens deixarà unes jornades ben ennuvolades.

El núvols de divendres deixaran pluges, especialment la nit de divendres a dissabte, i el diumenge ja seria més tranquil.

De forma que el dissabte tindrem un dia gris i típic de tardor, amb núvols densos i pluja de matinada. Les temperatures arribaran als 22 graus de màxima i als 14 de mínima.

I el diumenge les temperatures continuaran en aquest rang, però ja no plouria i començarem a tenir més clarianes.

La mar estarà alterada, doncs tindrem forts vents procedents del nord que aixecaran onades que poden estar entre els 125 centímetres i el dos metres i mig mar endins. La temperatura de l’aigua serà de 20 graus.

El vent serà intens, de ponent el divendres i girant a nord el dissabte i  diumenge, bufant amb més força a la costa, amb cops que poden superar els 25 km/h.

I la setmana vinent continuarem amb aquesta dinàmica tardorenca però amb temperatures encara suaus. Tindrem màximes d’entre 19-22 graus i mínimes que sí que pujaran una mica, dels 10 als 13 graus. El cel estarà dominat per intervals de núvols molt densos a estones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*