Redescobreix el Gironès

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès presenta per aquesta tardor una nova programació de visites guiades culturals i gratuïtes dins el cicle “Redescobreix el Gironès” per promoure la descoberta del patrimoni cultural de la comarca.

En total, el cicle estarà format per 9 visites guiades, cada una a municipi diferent, que tindran lloc entre l’1 d’octubre i el 3 de desembre als municipis de Llambilles, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Madremanya, Flaçà, Sant Julià de Ramis, Llagostera i Bordils.

El guiatge de les visites serà a càrrec de guies oficials de l’Associació de Guies de Girona, amb qui prèviament i gràcies a la col·laboració dels ajuntaments s’han coordinat diverses formacions al territori, excepte la visita al Jaciment Arqueològic del Pla de l’Horta a Sarrià de Ter que anirà a càrrec de la directora de l’excavació.

Les visites seran els dissabtes a les 11:00h i la durada és d’1 hora i 30 minuts, aproximadament. Les inscripcions ja estan obertes per a totes les sortides, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia al 972 011 669 o bé a turisme@girones.cat. La programació està disponible a www.turismegirones.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*