La Bisbal medieval

Aquest dissabte torna a arrencar el cicle de visites guiades al nucli antic i a l’emblemàtic Castell Palau.

A partir del dissabte 2 de juliol la proposta turística es tornarà a regularitzar i recuperarà la rigorosa periodicitat mensual: es farà cada primer dissabte de mes. La Bisbal medieval proposa un recorregut històric pel Castell Palau i pels elements més representatius de la Vila Episcopalis durant l’edat mitjana. Si bé el tret de sortida serà dissabte vinent, ja es pot fer reserva per les visites programades pel primer dissabte d’agost, setembre, octubre, novembre o desembre.

La visita serà en català, sempre es farà a les 18.30 h i tindrà durada de 90 minuts. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Bisbal (té un cost de 5 euros) al telèfon 972 64 55 00 o al correu electrònic turisme@labisbal.cat. La Bisbal medieval està organitzat per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la participació de l’empresa Turismon.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*