Aquesta tardor ha començat amb certa bonança i les esperades precipitacions tardorals encara es resisteixen a arribar, i a més les temperatures aquests dies han estat força altes i hem gaudit d’un esplèndid estiuet de Sant Miquel, amb una pujada notable de les màximes, que han arribat als 32 graus. Les mínimes són fresques, i s’han mogut entre els 11 i els 16 graus, i hem tingut pluja tan lleu que amb prou feina ha activat els pluviòmetres.

Per al cap de setmana tindrem intervals de núvols, que seran densos a estones, però també tindrem força estones de Sol, serà un cap de setmana amb cels molt variables, però que en principi no ens deixarien precipitació, les pluges es concentraran cap al sud-est d’Europa i a les illes britàniques, on patiran l’arribada de les restes de l’huracà Lorenzo.

Dissabte serà un dia variable, amb intervals de núvols densos que deixaran un panorama ben gris a estones, però també veurem una mica el Sol. Les temperatures màximes seran suaus, de 22 graus, i les mínimes es quedaran al voltant dels 13, no plourà.

I el diumenge serà un dia molt similar, potser tindrem un increment dels núvols que podrien deixar alguna gota la nit de diumenge a dilluns. Les temperatures seran una mica més baixes, tindrem 21 graus de màxima.

La mar estarà animada, amb onades que poden arribar al metre i mig en alguns moments. La temperatura de l’aigua serà d’uns 22 graus.

El vent serà suau, de fins a 15 km/h, procedent del sud est bàsicament, i que aixecarà les onades que comentàvem.

Durant la setmana vinent continuarem amb aquest panorama de temperatures suaus, al voltant dels 20-22 graus de màxima, i arribant als 8 de mínima, farà fresca a primera hora, i podem tenir alguna tempesta el dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*