Sea Otter Europe Costa Brava-Girona

La tercera edició de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show ha tancat  les seves portes havent rebut més 60.000 visitants, superant de llarg la xifra de 50.000 de l’any passat. Ha estat un cap de setmana excepcional per Girona, les Gavarres i la Costa Brava, que s’han impregnat de ciclisme gràcies al gran volum de visitants, expositors d’arreu del món i un frenètic calendari de proves de totes les modalitats.

Monells, Romanyà i Llagostera han estat alguns dels pobles per on ha passat el recorregut.

Es consolida així la fórmula nascuda fa tres anys a Girona, que suposa una oportunitat de negoci única per a la indústria ciclista i una enorme repercussió internacional de les marques Girona i Costa Brava, que d’aquesta manera reforcen els seus valors associats al món de la bici.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*