gamba palamós

La Comissió Reguladora de la marca “Gamba de Palamós”, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, ha lliurat les certificacions que acrediten els establiments de l’Associació de Restaurants de la Badia-el Plat Blau com a usuaris de la marca de garantia Gamba de Palamós.

En total són dotze establiments de Palamós, Calonge-Sant Antoni i Vall-llobrega, dels quals només dos d’aquests, el restaurant Mas dels Arcs i Hotel Trias, comptaven ja amb la certificació de la marca de garantia Gamba de Palamós. La resta dels establiments d’aquesta entitat que s’han acreditat són: Bell Port, Hotel Àncora, Mar Bonic, Maria de Cadaqués i l’Arcada (Palamós); Costa Brava, Guillermu, Refugi dels Pescadors i Simon (Calonge i Sant Antoni); i Can Sidro (Vall-llobrega).

La marca “Gamba de Palamós” compta actualment amb més d’un centenar d’establiments certificats, entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila, i també d’altres municipis. Entre aquests es destaquen establiments del prestigi del restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, el restaurant Bo.TiC de Corçà; o bé el restaurant Eth Bistro, de Vielha, en aquest darrer cas, el primer establiment que obté el certificat a la província de Lleida (Vall d’Aran).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*