Novament, després de les precipitacions de fa uns dies, molt abundants, aquest cap de setmana tindrem més calma. Però venim d’una setmana de pluges molt intenses que han deixat més de 160 l/m2 arreu i una baixada importat de les temperatures, han baixat uns 12 graus, i en alguns moments amb mínimes de 3 graus i potser una mica menys en alguns indrets, així que hem tingut un temps més propi de l’hivern que de la tardor.

I aquest cap de setmana tenim l’arribada de potents fronts de núvols que ja el divendres començaran a enteranyinar el cel i ens deixaran el cel molt tapat sobretot el diumenge.

Aquests núvols però, pensem que no ens portaran pluja, que en aquesta ocasió es quedarà lluny de nosaltres sobre Itàlia i Galícia.

Dissabte tindrem alguns intervals de núvols, serà un dia força gris, però amb algunes clarianes. Les màximes seran més suaus que dies enrere, 17 graus i tindrem uns 3 de mínima.

I el diumenge serà un dia molt similar, també amb alguna clariana, però amb molts més núvols a mesura que avanci el dia, el cel anirà quedant ben tapat i les temperatures pujaran un grau. És possible que a darrera hora ens arribi alguna pluja que esperem, això sí, per dilluns.

La mar estarà molt alterada mar endins, amb onades de fins a 4 metres, però pensem que el temporal marítim no arribaria amb tanta força a la costa, la temperatura  de l’aigua serà de 18 graus, va baixant de mica en mica. El vent serà bastant fort durant el cap de setmana, tindrem vent de tramuntana bàsicament.

Durant la setmana vinent esperem pluges el dilluns i el dimarts, amb tempestes, durant la resta de dies el temps anirà millorant i les temperatures aniran pujant una mica, recuperant els valors habituals per a l’època.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*