On és en Xalarí?

Castell-Platja d’Aro estrena una nova proposta d’animació per a totes les edats, la gimcana On és en Xalarí? protagonitzada per la mascota de turisme familiar del municipi, que es pot fer de manera autònoma, per etapes i tot l’any. El mecanisme és senzill: amb l’ajuda d’un plànol de situació que es lliura a l’Oficina de Turisme i en els establiments turístics col·laboradors, on hi ha descrites en quatre idiomes unes pistes enigmàtiques, cal buscar una dotzena de petites plaques amb la imatge d’en Xalarí, situades en diversos espais emblemàtics.

En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles que incorpora el planell. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi. Hi ha tres itineraris preparats, un per cada nucli del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -perquè hi ha més o menys pistes i perquè l’itinerari global és curt, mitjà o llarg- i en conseqüència, també hi ha tres tipus de regals, però el més preuat és la nova versió en peluix d’en Xalarí, estrenada en motiu de l’edició d’enguany del Festival Xalaro d’espectacles familiars.

Aquest nou element de marxandatge s’afegeix a altres productes personalitzats també per en Xalarí, elaborats amb la col·laboració de l’equip gironí d’Il·lustració XuxuLanstrum, com són un joc de memòria de 24 parelles i un quadern d’activitats de 16 pàgines amb diverses propostes (dibuix, Sudoku, cerca de diferències, camins, relació d’objectes o textures, tres en ratlla…). El traços del personatge volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria mitjançant els múltiples colors que l’acompanyen i el recordatori d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i una cua que simbolitza les onades del mar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*