Mercat Romà Llagostera

Llagostera es prepara un any més, per donar la benvinguda a la Setmana Santa amb la celebració del XI Mercat Romà.

Durant tot el diumenge 18 de març, el nucli antic del municipi es transformarà en un autèntic campament i mercat ambientat a l’època romana amb activitats per a tota la família.

L’àmplia programació comptarà amb la participació del Grup de recreació històrica romana de Blanes (LEGIÓ V MACEDONICA) així com el Faquir Kirman i la companyia d’espectacles Drakonia. Tots ells compartiran protagonisme amb els Manaies de Llagostera, les atraccions romanes, els tallers i espectacles i les més de 40 parades artesanals, repartides per les places i carrers del nucli antic.

El mercat inclou un carrer dedicat als oficis antics on durant tot el dia s’hi faran exhibicions, tallers i demostracions de pintura, escultura, ferrer, màgia, art romà, esmolet, escloper i encunyadors de monedes, entre d’altres.

Podeu consultar la programació del Mercat Romà des de www.visitallagostera.cat

Emmarcat dins la programació del Mercat Romà l’Ajuntament de Llagostera juntament amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta  d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 22 i els 70 euros, que es podrà degustar fins al 25 de març.

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, la Taverna de Can Pou, El Carril, Mas Roure, i Ca l’Artau.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*