Festivalot Girona

Després d’aplegar més de 10.000 persones en un cap de setmana en l’edició del 2017, el Festivalot es marca l’objectiu de créixer en aquesta quarta edició. Per aquest motiu, el festival de música en família de Girona canviarà d’escenari i es traslladarà del Teatre Municipal a l’Auditori de Girona i el parc de la Devesa, espais on es podran ampliar el nombre d’activitats que s’ofereixen.

El Festivalot tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny i s’hi han programat una trentena de concerts que es dividiran entre la Sala Montsalvatge i la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona i els dos escenaris amb actuacions gratuïtes que s’instal·laran al parc de la Devesa. Alguns dels noms que actuaran enguany al Festivalot són Blaumut, Dàmaris Gelabert, La Tresca i La Verdesca, Els Catarres, Mishima o Manu Guix.

Igual que en els darrers anys, el festival tindrà de nou una vessant solidària. S’editarà un CD amb un recull de cançons dels artistes programats que es vendrà durant els dies de l’esdeveniment i tots els beneficis recollits amb aquestes vendes es destinaran a l’associació Xaropclown.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*