Cursa de Sant Silvestre Girona

La 13a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 8a Mini Sant Silvestre ja han obert les inscripcions per poder-hi participar. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques a Girona, i organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona, tindrà lloc com cada any el dia 31 de desembre i sortirà a les sis de la tarda des del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, que també serà el punt d’arribada.

El recorregut serà de 5 km i els participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. La Mini Sant Silvestre està dividida en tres proves: la que s’adreça a persones nascudes entre el 2012 i el 2013, amb un recorregut de 110 metres; la que s’adreça a persones nascudes entre el 2009 i el 2011, amb un recorregut de 600 metres, i la que s’adreça a persones nascudes entre el 2006 i el 2008, amb un recorregut de 1.200 metres.

Aquest any la Sant Silvestre tornarà a col·laborar amb la campanya solidària “Nassos Contra el Càncer”, fent una donació d’un euro en el preu de les inscripcions. Del dorsal 1 al 500, el preu de la inscripció és de 9 euros; del 501 al 1000 és de 10 euros, i del 1001 al 2000, de 12 euros. La inscripció a la Mini Sant Silvestre té un cost de 2 euros.

Les inscripcions es podran fer per Internet fins al dimecres 27 de desembre a les 20 h, o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions a la cursa d’adults o les 250 inscripcions a la Mini SantSilvestre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*