menú escamarlà

Amanida de tardor amb bolets confitats amb oli d’oliva, 200 grams d’escamarlans de la llotja, calamars farcits a l’estil del Baix Empordà, una ampolleta de vi Sumarroca, postres fets a casa i cafè. Aquest és el menú de l’escamarlà que per 33 euros pots fer a qualsevol dels 12 restaurants de Palamós, Calonge – Sant Antoni i Vall·llobrega, que formen part de l’Associació de Restaurants de la Badia.

Nosaltres hem tastat el del restaurant Mas dels Arcs de Palamós i la veritat és que ens ha agradat.

menú escamarlà

El restaurant és de fàcil accés des de la carretera c-31 entre Palamós i Vall.llobrega. La rebuda ha sigut cordial i acollidora i l’hem completat amb unes petites croquetes d’aperitiu gentilesa de la casa.

menú escamarlà

A banda del menú de l’escamarlà com a principal protagonista, el restaurant ofereix un interessant menú de migdia pels caps de setmana i dies festius amb una àmplia varietat de plats per escollir entre cinc primers, cinc segons i postres. Tot plegat per 28,50 euros, tot i que la beguda i els cafès van a part.

menú escamarlà

De la carta en destaquen les amanides, com la de figues amb brie i vinagreta de fruits vermells, els arrossos secs o caldosos, el carpaccio de gambes de Palamós, el Tataki de tonyina vermella amb cítrics i verduretes, la vedella d’Angus, el magret d’ànec amb salsa de figues o els canelons artesans de carn rostida, foie-gras de l’Empordà, beixamel de ceps i formatge parmesà.

Us recomanem trucar-hi per reservar taula.

Dades de contacte
Carretera C-31, km 328, Palamós, Girona
Telèfon: 972 31 51 35
Web

1 COMENTARI

  1. La setmana passada hi vam estar amb uns amics. El servei una mica lent però el menjar molt bo. L’arrós de Pals amb verduretes molt bo! A fora hi ha molt de lloc per aparcar i per jugar amb els nens.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*