En Piulet ha tret el cap a la primera jornada de la nova edició del fòrum gastronòmic de Girona, un esdeveniment innovador i pioner on es troba el bo i millor del món de la gastronomia.
El més destacat de la jornada ha estat l’homenatge al cantautor i locutor de ràdio Pere Tàpies. El fundador del Fòrum Gastronòmic Pep Palau, el cuiner Pep Nogué, el xef del restaurant El Celler de Can Roca Joan Roca i el periodista Ricard Ustrell han compartit vivències i records del gastrònom.
En Joan Roca ha omplert la sala gran de l’auditori de Girona amb la presentació del projecte “Terra Animada”. Es tracta d’un projecte que varen posar en marxa amb el botànic Evarist March per a descobrir arreu del territori espècies vegetals comestibles.
La primera jornada del Fòrum Gastronòmic ens ha descobert el Cuiner de l’any 2017. Entre els finalistes, Àlvar Ayuso de l’Alvart de l’Escala, Ariadna Julián de Monvínic a Barcelona, Kaya Jacobs del Tossal Gros de Prenafeta, Sergi Roca de l’Equilibri de Navata i Albert Mendiola del restaurant La Marimorena de Sant Boi de Llobregat que s’ha endut el guardó.
El Fòrum Gastronòmic és un punt de reunió de cuiners i cuineres, productors, enòlegs, pastissers i professionals de la gastronomia on aprendre, compartir i regenerar-se.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*