Ens espera un cap de setmana tranquil amb alguns núvols prims i decoratius, i temperatures mínimes més suaus que dies enrere. Dissabte tindrem un dia molt agradable, amb domini del Sol i pocs núvols prims i sense transcendència. Les temperatures no seran tan fredes com dies enrere i enregistraran valors positius, les màximes podrien arribar entre els 16 i els 18 graus.

I el diumenge tindrem un panorama pràcticament calcat, amb les mateixes màximes i mínimes un xic més altes, arribant als 3-4 graus, tindrem potser una mica més de núvols que dissabte, però res destacable.

La setmana vinent continuarem amb aquest temps tranquil amb domini del Sol i alguns intervals de núvols prims que no deixaran pluja, les màximes potser arribaran fins als 18 graus i les mínimes es recuperaran oscil·lant entre els 3 i els 5 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*