Can Xerta
Foto: restaurantcanxerta.com

Tranquil, acollidor i familiar, així podríem definir el restaurant Can Xerta de Santa Cristina d’Aro. De molt bon accés i amb pàrquing, el restaurant ofereix els típics plats de tota la vida on no hi pot faltar l’escalivada, les amanides, la carn a la brasa, la vedella amb bolets, els arrossos i els cargols.

El restaurant Can Xerta disposa d’amplis espais interiors climatitzats i d’una terrassa exterior ideal per les nits d’estiu. Per a les famílies amb nens s’agraeix moltíssim l’espai tancat d’esbarjo on poder-los deixar tranquil·lament sense necessitat de patir per la seva seguretat. El servei és molt correcte i familiar amb un menú diari i diverses propostes sense gluten especialment pensades pels celíacs.

Dades de contacte
Camí Fondo, 21 Santa Cristina d’Aro
Telèfon: 972 83 82 83
Facebook 

2 COMENTARIS

  1. Hi hem celebrat aniversari del nen i tres companys celíacs han pogut menjar el mateix gràcies a les adaptacions del cuiner. Pels grans, gran varietat de cerveses sense gluten.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*