Festa Major Sant Martí Vell

El santmartinec Pere Pons, jugador del Girona F.C, ha estat l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major del poble que l’ha vist créixer. Des del balcó de l’Ajuntament, acompanyat per l’alcalde Robert Vilà, Pons s’ha enorgullit de ser de Sant Martí Vell i de ser el primer pregoner del municipi.

El jove jugador ha dirigit paraules d’agraïment a tots els assistents, amics i familiars i ha volgut posar en valor la feina realitzada i la implicació del jovent del municipi en l’organització de totes les activitats animant a tothom a participar-hi amb alegria i seny.

El pregó ha tingut lloc passades les dotze de la nit d’aquest divendres 30 de juny després del sopar popular que s’ha hagut de celebrar al restaurant Sant Martí per culpa de la pluja. El sopar ha comptat amb un divertit espectacle d’animació a càrrec de SWELLENS’S TAPER SEX que ha fet riure i passar una bona estona de sobre taula a tots els assistents. La festa ha seguit pels carrers del municipi amb la cercavila de Quinto a Quinto, organitzat pel Jovent de Sant Martí Vell al ritme de la companyia Bufant Fort Street Band. El bon ambient i les ganes de gresca han seguit fins ben entrada la nit amb música des de la plaça del poble.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*