castell de calonge

El castell de Calonge estrenarà el proper diumenge una doble exposició d’art que recollirà una mostra retrospectiva de dos artistes de renom: el pintor Ramon Pujolboira i l’escultor Alberto Gómez Ascaso. La inauguració d’aquesta doble mostra tindrà lloc diumenge, 9 de juliol a les 12.30 h. del migdia, la mostra estarà oberta fins al 27 d’agost a les tardes i l’entrada serà gratuïta.

La Sala Major del castell acollirà una mostra de quaranta quadres de Pujolboira, que mostren la seva evolució artística. L’artista d’Albons porta fins a Calonge una mostra de la seva obra que combina pintura acrílica, algunes de grans dimensions, amb treballs en aquarel·la.

L’aragonès Gómez Ascaso exposarà a la sala nova i portarà a Calonge 34 escultures que combinen peces de gran i petit format, i que van des de creacions de l’any 1999 fins a l’actualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*